Новият главен секретар на МВР не е от калинките, няма да стои

...
Новият главен секретар на МВР не е от калинките, няма да стои
Коментари Харесай

Рашков: Новият главен секретар на МВР не е от калинките

Новият основен секретар на МВР не е от калинките, няма да стои безразличен, в случай че бият протестиращи, няма да позволява провокатори в митингите и няма да включва дирекция, директно подчинена на министъра да взе участие в всеобщо подслушване. Това разгласи служебният вътрешен министър Бойко Рашков при представянето на Петър Тодоров, който зае преди дни най-висшия професионален пост във вътрешното министерство. Според Рашков Тодоров има учебен ценз, над 30 години стаж, нямало да слугува на политическите партии нямало да стои до основния прокурор като дете, на което някой дърпа ухото.

Самият нов основен секретар обяви, че негова предпочитана задача е овладяване на пожарите. Той съобщи, че се организират редица акции по тематиката, като такава ще има в това число и при откриването на ловния сезон. Като различен приоритет Тодоров обяви овладяване на миграционния напън. Той заяви, че единствено за последната седмица са открити над 300 незаконни мигранти, които са проникнали в България. Те са съществени млади мъже от Афганистан. 

Като трети приоритет той обяви превенцията по пътната сигурност. Заради отпускарския сезон, гастарбайтерите, ще има профилирани интервенции непрекъснато, сподели Тодоров и добави, че друга значима задача е " битката с настъпващата поредна вълна на ковид ".
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР